Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. Udemy hesabıma hediye olarak kurs gönderdim ve hesap askıya alındı. Hesabı kurtarmanın bir yolu var mı?
Kurtarma mailinde bunu nasıl açıklayabilirim?
Udemy, öğrenciler ve eğitmenleri bir araya getirmeyi hedefleyerek 2009 yılında kurulan bir dijital eğitim ve çevrimiçi öğrenme platformudur. Platformda alanında uzmanlaşmış profesyoneller ders paketleri hazırlayarak öğrencilere sunar. Bu paketlerin kimi ücretsizken, kimileri ise ücretlidir...
Türkiye’deki en büyük eğitim platformlarından olan Udemy, özellikle yazılım, girişimcilik ve uygulama eğitimleri gibi kurslarıyla ülkemizde ve dünya çapında oldukça ilgi çeken bir platform. Platformun temel amacı, alanında yetkin kişilerin verdiği kurslar sayesinde herkesin her bilgiye...
Ne internet ne de internete bağlanmak için kullanılacak bir aygıt artık lüks değil, insani bir gereksinim. Zira internette eğitim var, gelecek var, dünya var. Bu dünyada ise eğitim alanında öne çıkan bir platform olan Udemy dikkat çekiyor. Bir online eğitim platformu olan Udemy üzerinden dileyen...
Word ve PowerPoint gibi programları günlük hayatımızda kullanıyor olsak da iş dünyasında en yaygın kullanılan Microsoft Office programı Excel’dir. Excel, Office 365 aboneliği kapsamında kullanıcılara sunulan bir tablolama programıdır. Pek çok farklı programla birlikte de kullanılabilen Excel...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.