Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Un Çorbası

Un Çorbası
0
55

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
75
un-corbasi-7.jpg

Un Çorbası Tanımı İçin Gereçler

  • 2 tepeleme yemek kaşığı un
  • Biraz sıvı yağ biraz tereyağı
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı  biber salçası
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığının yarısı karabiber
  • 1 çay kaşığı nane
  • 1 bardak soğuk su
  • 5 bardak sıcak su
  • 1  diş sarımsak

Un Çorbası Tanımı Yapılışı

  1. Yağı tencereye koyup eritin.
  2. Unu ekleyip kokusu çıkana kadar kavurun.
  3. Salçaları ekleyip biraz daha karıştırın.
  4. Kavurma sırasında sarımsak da ekleyin.
  5. Tencereyi ocaktan alıp 1 su bardağı soğuk su ekleyin ve uygunca pürüzsüz bir kıvam olana kadar karıştırın.
  6. Tencereyi tekrar ocağa koyup kıvam alana kadar sıcak su ve baharatları ekleyin.
  7. 1-2 taşım kaynatıp servis yapın.
  8. Sonraki güne kalırsa yoğunlaşıyor. Sıcak su eği yapıp ısıtabilirsiniz.
  9. Pütürlü olursa da blendırdan geçirin ????.
  10. Bol limonla içmenizi tavsiye ederim????.
Deneyenlere şimdiden afiyet şifa olsun ❤
 
858,498Konular
982,569Mesajlar
30,317Kullanıcılar
AbbbazSon üye
Üst Alt