Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Un Çorbası

Un Çorbası
0
19

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
un-corbasi.jpg

Un Çorbası Tanımı İçin Gereçler

  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 tatlı kaşığı hafif acı biber salçası (çok lezzet verdi bence)
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 2.5 su bardağı soğuk su
  • 2.5 su bardağı sıcak su
  • Bir tutam tuz
  • Bir tutam kırmızı toz biber
  • Bir tutam zerdeçal

Un Çorbası Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Ocağa tencereyi koyup tereyağ eritelim.
  2. Un ekleyip kokusu gidene kadar kavuralım.
  3. Sonra salça ekleyip kavurmaya devam edelim.
  4. Sonra soğuk suyu ekleyelim ki hamurlaşmasın ve çabucak çırpıcı ile karıştıralım.
  5. Sonra sıcak suyu ekleyip karıştıralım.
  6. Baharatları ekleyip kaynamasın bekleyelim.
  7. Servis esnasında nane ekilebilir.
Afiyet olsun.
 
858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt