Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Underground 2 Yükleme hatası

Underground 2 Yükleme hatası

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
beyler ben dvd underground 2 aldım oyunu yüklüyorum dvd oldugu için direk yükleyip oynamam lazım fkt benden 2 cd yi istiyor yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyor şimdiden çok tşk ederim

Similar threads

arkadaşlar nfs underground 2 sdatviv yükleme hatası veriyo elinizde sdatviv dosyası olanvarsa upload edebilirmi aradım ama hiç bir yerde bulamadım upload edene bnden repp bu sözde kalmayacak terazinize dokanacam gerçekten tşk ederim
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Geçenlerde Pes 2011 in Kopyasını Aldım 2 dvd li ilk dvd de cd key ve winrar lı part 1 dosyaları bulunuyor part 1 i açtım auto run dosyasından oyunu kurdum 2dvd yi istedi onu da kurdum sonra ***** yaptım oyun kendiliğinden açıldı sonra oyunu kapattıp tekrar açmak istediğimde orijinal cd sini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Aramızda NFS Underground 2 oynayan arkadaşlar vardır Benim sormak istediğim birşey var Underground 2'de bölümü oynayıp bitirdikten sonra oyunu nasıl kaydedeceğiz Bölümü bitirdikten sonra kaydetmek için bir şeçenek yok dolayısıyla ana menüye dönünce oyunu kaydetmiyor Ben bişey anlamadım nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Arkadaşlra geçenlerde the sims 2 ve tüm paketlerinin olduğu bir dvd aldım yanlız sadece içindeki the sims 2 yi kurabildim paketleri kuramıyorum çünkü dvd nin içinde hepsi dosa şeklinde paketi kuruyor sonuna gelincede the sims 2 nin dvd sini yada 4üncü cd sini takın diyor object package yi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
arkadaşlar şimdi diyeceksiniz erkek adam sims oynar mı bnce oynar ama zaten oyunu ablam oynicak Şimdi gelelim soruna medieval 2 yi alacaktım sims 2 yi de aldım ama diski açınca böle bişi geldi http:img507**************img5073250resimhataqg6png bu resim geldikten sonra ise sims2a ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt