Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Unesco Nun Anlamı

Unesco Nun Anlamı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Unesco Nun Anlamı nedir
Unesco ne aramak
Unesco nedir

UNESCO kelimesi, İngilizce United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization kelimelerinin baş harfleri alınarak oluşturulmuştur Dilimizde Birleşik uluslar Eğitim, Bilim ve Kültür Kurumu biçiminde karşılanmıştır *

Similar threads

Unesco'nun tanımı Unesconun anlamı Unesco kelimesi, İngilizce United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization kelimelerinin baş harfleri alınarak oluşturulmuştur Dilimizde “Birleşik milletler eğitim, bilim ve Kültür Kurumu biçiminde karşılanmıştır Unesco Birleşmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Unesco Nun Anlamı nedir Unesco ne demek Unesco nedir UNESCO kelimesi, İngilizce United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization kelimelerinin baş harfleri alınarak oluşturulmuştur Dilimizde Birleşmiş uluslar Eğitim, Bilim ve Kultur Kurumu biciminde karşılanmıştır
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Unesco'nun tanımı Unesconun anlamı Unesco kelimesi, İngilizce United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization kelimelerinin baş harfleri alınarak oluşturulmuştur Dilimizde “Birleşmiş milletler eğitim, bilim ve Kultur Kurumu biciminde karşılanmıştır Unesco Birleşmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
unesco ne yapar gorevi nedir, konu hakkında bilgi verir misiniz? UNESCO kelimesi, İngilizce United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization kelimelerinin baş harfleri alınarak oluşturulmuştur Dilimizde “Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kultur Kurumu biciminde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
UNESCO'nun açılımı, United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization (Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Teşkilatı)'dır *
Cevaplar
0
Görüntüleme
232
858,465Konular
981,146Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt