bilgisayarci
FD Üye
Eski Karnataka Başbakanı SM Krishna’nın damadı ve ‘Coffee Day’ kahve zincirlerinin sahibi VG Siddharta, Mangaluru kentindeki Netravati ırmağının kıyısında meyyit bulundu.
Pazartesi gününden beri kayıp olan Siddharta’nın cesedi, kıyıya vurmuş halde bir balıkçı tarafından bulunurken; yetkililer, olayın intihar olup olmadığının araştırıldığını bildirdi.
Hindistan’ın en büyük kahve zincirinin sahibi VG Siddharta, polisin açıklamasına nazaran, en son Pazartesi akşamı, Netravati ırmağı üzerinde görüldü.
Siddharta, kendisini ırmağın üstündeki köprüye bırakan sürücüsüne dönmesini söyledi. O andan beri kayıp olan 60 yaşındaki Siddharta, 36 saat sonra meyyit bulundu.
ÇALIŞANLARINA MEKTUP YAZDI
Siddharta’nın vefatından birkaç gün evvel, çalışanlarına ve şirketin idare heyeti üyelerine bir mektup yazdığı bildirildi.
Siddharta mektubunda, bir gelir vergisi yetkilisi tarafından taciz edildiğini sav ederken, kendisini tüm eforlarına karşın ‘doğru karlı iş’ kuramadığı için suçladı.
Siddharta mektubunda, “Bütün yanlışlarımdan ben sorumluyum. Şirketle ilgili tüm kararları ben aldım ve bir teşebbüsçü olarak başarısız oldum” dedi.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.