Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü Manken ATİLLA SARAL Hastanelik Oldu

Ünlü Manken ATİLLA SARAL Hastanelik Oldu
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Meşhur Manken ATİLLA SARAL Hastanelik Oldu 1548622535 1548622535 unlumankenatillasaralhastanelikoldu5c4e1acb10fcaunlumankenatillasaralhastanelikoldu5c4e1acb10fca http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberatilla17aralik2008&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg ESKİ MANKEN VE OYUNCU ATİLLA SARAL'IN UĞRADIĞI SALDIRI SONUCU BURNU KIRILDIPOLİSE GİDİP DAVACI OLAN SARAL 'AMA BEN POLİSLERDEN ÖNCE ONLARI BULUP GEREKEN DERSİ VERECEĞİM' DİYE KONUŞTU Arkadaşlarıyla birlikte eğlenmek için gece kulübüne dışarı giden Saral, geccenin ilerleyen saatlerinde mekandan ayrılmak istedi Bar kapısında bir takım kişiler saldırınca da neye uğradığını şaşırdı Saral başına gelenleri şöyle anlattı: 'Güvenlikçiler araya girip ellerinden aldı beni Hastaneden darp raporu aldım ve polise gidip davaci oldum Genel Olarak gittiğimiz yerlerde bir takım insanların yandaki bayan arkadaşları meşhur olduğumuz için bize selamlama veriyor böylece bazı yanlış anlaşılmalar oluyor Fakat bu işin peşini bırakmayacağım Onları polislerden önce bulup kendi ellerimle gerekeni yapacağım'  

858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt