Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü oyuncu Alyssa Milano koronavirüs olduğunu sosyal medyadan duyurdu

Ünlü oyuncu Alyssa Milano koronavirüs olduğunu sosyal medyadan duyurdu

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
68
unlu_oyuncu_alyssa_milano_koronavirus_oldugunu_sosyal_medyadan_duyurdu_1596785323_4319.jpg

Alyssa Milano, koornavirüs belirtileri yaşamasına rağmen testlerinin negatif çıktığını söyledi. Ancak doktorların kovid-19 virüsü olabileceğini ya da geçirdiğini söylediğini açıkladı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs Hollywood yıldızlarını da olumsuz etkiledi. Bunlardan biri de Alyssa Milano oldu. Milano, sosyal medya hesabından koronavirüs olduğunu duyurdu. 47 yaşındaki oyuncu Mart ayından beridir koronavirüs belirtileri yaşamasına rağmen testlerinin negatif çıktığını duyurdu.

Ki7RG_1596785727_4445.jpg

Milano, yaşadığı o anları sosyal medya hesabından "Bu 2 Nisan’da iki haftadır hasta olan ben. Daha önce hiç bu kadar hasta olmamıştım. Her yerim ağrıyor, koku alamıyordum. Göğsüme bir fil oturmuş gibi hissediyor ve nefes alamıyordum. İki haftada dört kilo verdim. Ateşim vardı ve baş ağrıları dayanılmazdı. Testleri negatif çıksa da belirtileri uzun süre yaşayan Milano, yaklaşık 4 ay sonra yaptırdığı antikor testinin sonuçlarını takipçileriyle paylaştı. Oyuncu, "Antikor testlerim pozitif çıktı. Covid-19 geçirmişim" notunu yazarak paylaştı. 

Similar threads

Dünyaca ünlü yıldız Dwayne Johnson koronavirüs olduğunu söyledi. Ailesiyle beraber koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını açıklayan Johnson süreci sosyal medyada hayranlarıyla paylaştı. Dünyanın en fazla kazanan oyuncularından biri olan Dwayne Johnson, ailesiyle beraber koronavirüs...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Genç oyuncu Tuvana Türkay, koronavirüs olduğunu ancak atlattığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Güzel oyuncu bir video yayınlayarak neler yaşadığını takipçileriyle paylaştı. Sürec, zor atlattığını belirten Türkay, ciğerlerinin koronavirüsten dolayı halen hasarlı olduğunu belirtti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Tiyatro sanatçısı Cihan Ünal'ın kızı oyuncu Irmak Ünal, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını açıkladı. Koronavirüse yakalandığının açıklayan Ünal hastaneye kaldırılmıştı. Oyuncu Irmak Ünal'dan güzel haber geldi. Ünal, sosyal medya hesabından, durumuyla ilgili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Koronavirüse yakalanan ünlülerin sayısı her geçen gün artıyor. Usta oyuncu Kibariye sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını duyurdu. Ünlü şarkıcı Kibariye, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla  sevenlerine kötü haberi verdi. Koronavirüse yakalandığını duyuran Kibariye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
İspanyol oyuncu Antonio Banderas koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Banderas paylaşımında, "Testimin pozitif çıkmasının ardından 60. doğum günümü karantinadan sonra kutlayacağım" dedi. Dünyaca ünlü aktör Antonio Banderas, sosyal medya hesabından çocukluk fotoğrafını paylaştığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt