Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ünlü şarkıcı Selda Bağcan: Açık giyinmek ayıp

Ünlü şarkıcı Selda Bağcan: Açık giyinmek ayıp

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
68
unlu_sarkici_selda_bagcan_acik_giyinmek_ayip_1608984869_1831.jpg

72 yaşındaki şarkıcı ve söz yazarı Selda Bağcan verdiği bir röportajda açık giyinmenin ayıp olduğunu söyledi. Kendisinin de açık giyinmediğini ifade etti.

Gerçek adı Havva Selda Bağcan olan ünlü şarkıcı Posta'ya verdiği röportajıyla gündem oldu.

GQsAW_1608984900_0754.jpg

AÇIK GİYİNMEK AYIP GELİYOR BANA!

Oya Çınar'ın "Sizi abartılı kostüm ya da dekolte kıyafetlerle göremiyoruz" sorusuna ünlü şarkıcı sahnede ve günlük hayatta sade giyinmekten yana olduğunu ve dekolteli giyinmenin hoş olmadığını şu sözlerle açıkladı:

"Sol muhafazakar’ diyorlar ya hani, işte ben tam oyum. Sevmiyorum açık giyinmeyi, bana ayıp geliyor. Hatta açık giyinen bazı insanları görünce şok oluyorum. Öyle omuzlarımı bile göstermek falan hiç bana göre değil. Ben böyle iyi ve rahat hissediyorum. Günlük hayatımda da zaten çok sade giyinirim. Sahnede sadece bir tık daha özenliyim." 

BUZi5_1608984935_5372.jpg

50 yıldır sahnelerde olan sanatçının açıklamaları tartışmaya neden oldu. Sosyal medyada özellikle bazı kesimler tarafından linç edildi. 

858,506Konular
983,050Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt