Unsuz Haşhaş Ekmek Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet l uzunluk yumurta
- 5 yemek kaşığı haşhaş ezmesi (Bim)
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı sirke (Karbonatı faal hale getirmek için)
- 1 silme çay kaşığı karbonat
- Yarım çay kaşığı tuz
Unsuz Haşhaş Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Karbonatın üstüne sirke ek edilir.
- Diğer materyaller de katılır ve çatalla çırpılarak yeterlice karıştırılır.
- Yağlı kağıt serilmiş küçük kare borcama yayılır.
- Önceden ısıtılmış 160 derecelik fırında 25 dakika kadar pişirilir. Kusursuz bir lezzeti var. Sağlıklı ,besleyici ,tok tutan yumuşacık ekmek servise hazır ????????????.