
Unsuz, Şekersiz Ve Yağsız Kurabiye Tanımı İçin Materyaller
- 500 gram yulaf
- 2-3 yemek kaşığı dut ya da üzüm pekmezi ya da bal (tadına bakıp ayarlamanızı öneririm)
- 3 orta uzunluk elma ya da armut (elma kullandım)
- 1 çay kaşığı tarçın
- Yarım bardak kuruyemiş (ceviz, fındık ya da fıstık)
- 1-2 yemek kaşığı hindistan cevizi
- İsteğe bağlı çikolata parçacıkları
- Materyal ölçülerini isteğe bağlı değiştirebilirsiniz
Unsuz, Şekersiz Ve Yağsız Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Elmaları soyunuz.
- Tarçın, kuruyemiş, isterseniz çikolata parçacıkları katıp blender ile çekiniz.
- Öteki materyalleri bu karışıma ekleyip yoğurunuz.
- Fırın kağıdına kurabiye kesimleri halinde koyunuz.
- 180 derecede ister evvelden ısıtılmış, ister ısıtılmamış fırında altı üstü pişene kadar pişiriniz. Afiyet olsun.