Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ünüversite sınavına girmeden özel ünüversiteye gidebilirmiyim

0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14

Evet yurtdışındaki üniversitelerde okuyabilirsin örneğin;

KHARKOV KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ
GİBİ ULUSLAR ARASI DEVLET ÜNİVERSİTELERİNDE OKUMAK AYRICALIKTIR
Takvim herşey dahil 5500 $ dan başlayan fiyatlarla Ukrayna Kharkov ’da üniversite eğitimi alabilirsiniz YÖK ’ün tanıdığı ,için eşitlik alabileceğiniz, Kharkovdaki üniversitelerde, bundan başka yalnızca ÖSS ye girmiş olmanız tatmin edici Ilk sene hazırlık eğitiminin ardından dilediğiniz üniversitede, istediğiniz bölümde eğitim alabilirsiniz
Ukrayna Kharkov üniversiteleri yurtdışı eğitim alternatifleri aralarında en hesaplı seçenektir Eğitim, konaklama, hayat maliyetleri, ailelerin rahatlıkla karşılayabilecekleri seviyede olup, Türkiye'deki üniversitelerden daha ucuza eğitim alabilirsiniz Kharkov ’daki üniversiteler Avrupa birliği üniversitelerince denk kabul edilmekte ve eğitim kaliteleri dünyaca kabul görmektedir Dilerseniz YÖK eşitlik sınavına girerek diplomanızın denkliğini de almanız olası!

Üniversite takvim ücreti 1200 1750 $
Yurt takvim fiyatı 150 550 $
Yemek takvim fiyatı 500 850 $
Uçak gidiş dönüş bed 400 500 $
Metro, telefon kartı 150 250 $
Hizmet giderleri 3100 3100 $
Toplam sıradan 5500 7000 $

Fakat buradaki üniversitelerde bulunan bölümlerle denkliğine bakmanız lüzum yahut mezun olduktan daha sonra çalışma imkanınız olmayabilir *

858,505Konular
982,670Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt