Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Uşağı İşe Koş, Sende Ardına Duş Atasozunun Anlamı

Uşağı İşe Koş, Sende Ardına Duş Atasozunun Anlamı
0
99

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Uşağı İşe Koş, Sende Ardına Duş Atasozunun Anlamı nedir
Uşağı İşe Koş, Sende Ardına Duş ne demek

Bir işi başaramayacak birine verdiğinizde arkasından sizinde gidip işle ilgilenmek zonunda kalırsınız anlamında kullanılan sozdur

Bk Cocuğa iş buyur

Similar threads

Cocuğa iş buyuran, ardına kendi duşer, Cocuğa iş, ardına sen duş, Cocuğu işe sal, ardınca sen var Cocuk gerek yaşı, gerek bilgi ve becerisi sebebiyle kimi işlerin altından kalkamaz Cocuğa yapamayacağı, ustesinden gelemeyeceği, belli bir sorumluluk gerektiren işi yukleyen kimse, bunun farkına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Cocuğu İşe Gonder, Peşinden Sen Git Anlamı Cocuğu İşe Gonder, Peşinden Sen Git Ne Demek Cocuğu İşe Gonder, Peşinden Sen Git atasozunun acıklaması Cocuğu İşe Gonder, Peşinden Sen Git Cocuğa verilen bir iş icin cocuğun işten tam anlamayabileceğini aklının başka şeylere kayarak yapacağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Cocuğa İş Buyuran, Ardınca Kendi Gider Atasozunun Anlamı nedir Cocuğa İş Buyuran, Ardınca Kendi Gider Anlamı Cocuğa İş Buyuran, Ardınca Kendi Gider ne demek Cocuğa İş Buyuran, Ardınca Kendi Gider Cocuktan istenilen işi becerememesi yada baştan savma yapması halinde işi buyuranın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
GÜNDÜZÜ GECELEYİN ARA Peygamber bir sabah Zeyd’e “ Ey temiz ve saf arkadaş, sabahı nasıl ettin? Diye sordu Zeyd: “ Mümin bir kul olarak deyince “ İman bağın yeşermiş, çiçekler açmışsa nişanesi nerede? dedi Zeyd dedi ki: “ Gündüzleri susuz geçirdim, geceleri aşktan, yanıp yakılmadan uyumadım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
324
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt