Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

usb problemi

Hoş geldin! feateraeps tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
usb problemi
0
115

Similar threads

selam arkadaşlar, kingston marka 256 mb kapasiteli flash belleğim bilgisayarım tarafından tanınmıyor anakartım P5GD2, SP2 yüklü, ve 8 adet usb girişim var, tüm usblerde denedim sorun aynı mp3 player veya joystick taktığımda hemen tanımlıyor bilgisayar ama usb belleği taktığımda tık bile yok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Dünyanın en küçük 128GB USB 30 flaş belleği ve bir ilk olan 256GB USB flaş belleği tanıtıldı Flaş depolama çözümleri alanında bir dünya lider olan SanDisk şirketi (NASDAQ: SNDK), iki yeni flaş belleğini piyasaya sundu Bunlardan ilki dünyanın en minik USB 30 flaş belleği 128GB* SanDisk Ultra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
241
Arkadaşlar Elimde DijitalFotograf makinası var PC USB uzerinden donanım olarak görmüyor Fakat P4 kasada sorunsuz çalışıyor USB baglantı uçları kasadan kasaya fark ediyormu Format attım yine bişiy degişmedi USB ye baaglanan başka aygıtlar sorunsuz çalışıyor
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Merhaba arkadaşlar bu olay başıma ilk defa geldi pc 1 haftadır kullanıyodum mouse bozuldu zannettim yedek mouseyi taktım mouse usb girişli klavye yuvarlak agizli sonra ne olduysa oldu mouseyi çıkardım eski mouseyi taktım çalışmaya başladı klavye tuşları değişti Q klavye ama b ye basiyorum B4...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
merhaba arkadaşlarbenim için çok onemli olan bir konuda yardımlarınıza ihtiyacim varKonu su Benim bilgisayarım bu ana kadar çok rahat çalışıyorduFakat son 23 gecedir açtıktan 23 saat kadar sonra kendi kendine kapatıyorTekrar dugmesine basıp açmak istediğimde kasanın ışıkları açılıyor(ve her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,526Konular
981,481Mesajlar
31,439Kullanıcılar
hakan12Son üye
Üst Alt