Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Üsteki Üyeyi Saçma Bi Sebepten Banla

Üsteki Üyeyi Saçma Bi Sebepten Banla
0
43

Similar threads

üstteki üyeyi bir smile ile ifade et hadi bakalım birincil kurban benimusttekiuyeyibirsmileileifadeet5c516586d03a8gifalt :d050: D050 :d050:  
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Forumda izaç hayatıım ben geldiim :çiçek: * bi smileyle yırtabileceğini mi zannediyosun nerdesin bu saate kadar! hayatım iş kuvvet biliyosun işte konu kilitle ,çift dikiş sil, troll user banla her zamanki şeyler * ben sanki abes oturuyorum bütüngün topiği temizleyene kadar canım çıktı, her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Bi Forumda Görevli Olan Öğretmenin Günlüğü (bilgemin dikkatine) Öğrenci 1 : Lan versene kalemimi , Öğrenci 2 : Hadi lan o benim kalemim vermiyorum Öğrenci1 : Vericeksin ya hırsız kalemimi ver , Öğretmen : İşttt birbirinizle sürükleyici konuşun bakiyim bak sınıftan banlarım sizi Öğretmen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Hanımefendi Admin Erkek Usera Asik Olursa Hanımefendi Admin : Hayatım Beni Ne Kadar Seviyorsun ? Erkek User : 2 Gb Kadar Bayan Admin : B a n n e d ! Bayan Admin : Sen Hayatıma Girdikten Sonradan Nefes Aldığımı hissediyorum Aşkım Erkek User : Ne o Daha Önce Fotosenaaa mi Yapıyordun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
hanımefendi admin erkek üye Bayan Admin ve Erkek Üye Hanımefendi Admin : Hayatım Beni Ne Dek Seviyorsun ? Erkek User : 2 Gb Dek Hanımefendi Admin : B a n n e d ! Bayan Admin : Sen Hayatıma Girdikten Daha Sonra Nefes Aldığımı hissediyorum Aşkım Erkek User : Ne o Daha Önce Fotosenaaa mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt