Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üsteki Üyeyi Saçma Bi Sebepten Banla ilk kurban benim hadi bakalım kim beni niye banlicakustekiuyeyisacmabisebeptenbanla5c516521d5032gifalt :nanik: Aetsch :nanik:
Forumda izaç hayatıım ben geldiim :çiçek: * bi smileyle yırtabileceğini mi zannediyosun nerdesin bu saate kadar! hayatım iş kuvvet biliyosun işte konu kilitle ,çift dikiş sil, troll user banla her zamanki şeyler * ben sanki abes oturuyorum bütüngün topiği temizleyene kadar canım çıktı, her...
Bi Forumda Görevli Olan Öğretmenin Günlüğü (bilgemin dikkatine) Öğrenci 1 : Lan versene kalemimi , Öğrenci 2 : Hadi lan o benim kalemim vermiyorum Öğrenci1 : Vericeksin ya hırsız kalemimi ver , Öğretmen : İşttt birbirinizle sürükleyici konuşun bakiyim bak sınıftan banlarım sizi Öğretmen...
Hanımefendi Admin Erkek Usera Asik Olursa Hanımefendi Admin : Hayatım Beni Ne Kadar Seviyorsun ? Erkek User : 2 Gb Kadar Bayan Admin : B a n n e d ! Bayan Admin : Sen Hayatıma Girdikten Sonradan Nefes Aldığımı hissediyorum Aşkım Erkek User : Ne o Daha Önce Fotosenaaa mi Yapıyordun...
hanımefendi admin erkek üye Bayan Admin ve Erkek Üye Hanımefendi Admin : Hayatım Beni Ne Dek Seviyorsun ? Erkek User : 2 Gb Dek Hanımefendi Admin : B a n n e d ! Bayan Admin : Sen Hayatıma Girdikten Daha Sonra Nefes Aldığımı hissediyorum Aşkım Erkek User : Ne o Daha Önce Fotosenaaa mi...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.