Ütopya Semih Öztürk Kimdir ? 49775 49775 utopyasemihozturkkimdir5c5a50d824a0butopyasemihozturkkimdir5c5a50d824a0b 482 800 Ütopya Semih Öztürk Kimdir ? utopyasemihjpg49775 Ütopya Semih Öztürk Kimdir ? utopyasemihjpg49775 Ütopya Semih Isim: Semih Öztürk Ütopya Semih Cinsiyet: Erkek Ütopya Semih Yaşı: 24 Ütopya Semih Iş: Öğrenci Ütopya Semih Irtifa: 180 Ütopya Semih Yaşadığı Yer: İstanbul Ütopya Semih Uygar Durumu: Bekar Ütopya Semih Burcu: Koç Ütopya Semih Yetenekleri: Konuşmak ütopya semih kendini şöyle tanım ediyor : Bursalıyım ışık halkası bursa’da yaşadım Marmara üniversitesinde tiyatro okudum daha sonra fransaya gittim fransa bilmem bir şey üniversitesinde tiyatro okudum Benim yeteneklerim inatçı edinmek bana tarafından bu bir kabiliyet 14 kişiyle uzun süre bir arada yaşşamak bence basit olur lakin bilmiyorum bana ne kadar katlanırlar çünkü ben konuşmayı seven bir insanım lakin yani anlayana öylede bir şart var birşeyler anlatıyorum yani Hangisidahahafifcom elektrik işleriyle ben haşır neşir değilim Ama hemen öğrenebilme potansiyelim var Hayatımı kurtaracak bilgiler şu ana dek kullandığım bilgiler yani