Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Uygulama Mobil

Similar threads

*** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! ***
Cevaplar
5
Görüntüleme
2K
Selamlar, İPTV TURKO uygulaması ile size ait olan iptv adreslerine giriş sağlayabilirsiniz veya onları kayıt altına alarak birden fazla liste oluşturabilirsiniz. Uygulamada eksik veya hatalı gördüklerinizi belirtebilirsiniz. Sonrasında yeni güncelleme ile düzeltmeye çalışacağım. Sizden ricam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
2K
Next Kanky HD V1.121 Yazılımı, deneme fırsatım oldu. Çeşitli iptv uygulamaları eklenmiş, Bazı LCD tv'lerdeki ses sorunu giderilmiş. İptv uygulamaları gayet kullanışlı. inşallah cccamda eklenir. Next Kanky HD V1.121 Yazılımı İptv uygulamaları; Next Free iptv. (sadece mavi menü ile piyasaya...
Cevaplar
1
Görüntüleme
959
Merhabalar; Vestel smart tv de 2 tane uygulama var malesef birisi smart one iptv paralı, diğer ücretsiz olanda ss iptv başka uygulama kurulmuyor yada ben yapamıyorum SS İPTV ye m3u eklemek istiyorum bir türlü çalıştıramadım bizim Türkçe iptv m3u paketleri tek link üzerinden sinema spor belgesel...
Cevaplar
8
Görüntüleme
2K
Günlük yaşantıda hayatınıza çok önemli ölçüde yardımcı olabilecek mobil uygulamalar bulunmakta. Hayatınızı kolaylaştıracak mobil uygulama önerileri sizler için derlendi. Hayatınızı kolaylaştıran mobil uygulama önerileri! – 2019 Gizliliğe verdiğiniz önemden günlük planlamalarınıza, telefon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,465Konular
981,142Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt