Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

uyurken okuduklarım

uyurken okuduklarım
0
225

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
3 kere ihlas suresi 1 kere fatiha suresi daha sonra besmele çekip dergide gördüğüm bu duayı okuyorum :yattım sağıma döndüm soluma sığındım Allah'ıma melekler şahidim olsun dinime Kuan 'ıma yattım Allah kaldır beni nur ,içinde daldır beni, can bedenden ayrılırken iman ile gönder beni Âmin ve Kelimei Şehadet getirerek huzur içinde yatıyorum

Similar threads

Uyku Duası İlahi Uyku Duası Küçük Dualar Yattım Allah, kaldır beni Nur içine daldır beni Can bedenden çıkmadıkça imanla uyandır beni Yattım sağıma, döndüm soluma tanık olsun dinime imanıma Yedi melek sağıma, yedi melek soluma Bismillah diyerek, dalarım ben uykuya Duamı ederek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Yatak duası yatak duası yatak duaları çocuklar için duası duasi cocuklar icin duasi 1548187302 1548187302 yatakduasi5c543a07687c1yatakduasi5c543a07687c1 http:wwwmumsemacomforumimagesmumsemagif Arkadaşlar uyumadan önce yatak duasını ukamanın ne değin çok sevap olduğunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Uyku Duası İlahi Uyku Duası Minik Dualar imagesuykuduasiilahisi5afe6fade7943 Yattım Allah, kaldır beni Nur icine daldır beni Can bedenden cıkmadıkca imanla uyandır beni Yattım sağıma, dondum soluma şahit olsun dinime imanıma Yedi melek sağıma, yedi melek soluma Bismillah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
Cemaatle namaz Sual: Teheccüd namazı kılıyorum Fakat sabah namazına camiye gelemiyorum Bir mahzuru var mıdır? CEVAP Hazreti Ömer, sabah namazında, camide Süleyman isimli bir genci göremeyince, nerede olduğunu sordu Dediler ki: (O, gece pek uyumaz Teheccüd ve benzeri nafile ibadetle meşgul olur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
ALEYHİSSALÂTU VESSELÂM'IN HASTALANMASI ve ÖLMESİ 5365 Hz Aişe radıyallahu anhâ anlatıyor: Resülullah aleyhissalâtu vesselâm, kendisini ölüme götüren hastalığa yakalandığı zaman derdi ki: Ey Aişe! Ben Hayber'de yediğim (zehirli) yemeğin elemini hep hissediyordum İşte şimdi kalp damarımın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,496Konular
982,235Mesajlar
30,152Kullanıcılar
SeroxanSon üye
Üst Alt