Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Üzüm Resmi-Üzüm Resimleri

Üzüm Resmi-Üzüm Resimleri
0
102

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Üzüm Devlete AitÜzüm Resimleri,üzümün faydaları, üzüm ,

ÜZÜM

Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof Dr Zeki Kara, kalori değeri yüksek olan üzümün kalsiyum, potasyum, sodyum ve demir yönünden varlıklı olduğunu, A, B1, B2 ve C vitaminleri açısından da manâlı bir gıda kaynağı olduğunu kaydetti Üzümün bazı karaciğer hastalıkları ve kansızlığın tedavisinde etkili olduğunu, yüksek tansiyonu da denetim aşağıda tuttuğunu kaydeden Prof Kara, üzümdeki meyve asitleri ve liflerin mideye hasar vermeden, böbrek ve bağırsak sisteminin çalışmasını düzenlediğini dile getirdi Prof Kara, üzümün doğum denetim haplarının bağlı etkilerini azalttığını vurgulayarak, kadınlara üzüm yemelerini öğüt etti Prof zeki Kara, üzümün ideal bir diyet besini olduğunu da belirtti
Üzümün ‘doğum denetim haplarının alt etkilerini de azalttığı ’ ortaya çıktı Uzmanlar, kadınlara ideal bir perhiz besini olan üzümü bol tüketmelerini tavsiye ediyor *

Similar threads

Zayıflamada kara üzüm önemi Gençleşmede kara üzüm önemi kara üzüm Genç ve çelimsiz gözükmek günümüzde her kadının hatta her erkeğin ricası Tüm doktorların günümüzde en büyük araştırması nasıl daha genç kalınabilir nasıl perhiz yapmadan zayıflama sağlanabilir Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Üzüm Çekirdeği Neye İyi Kazanç ,Üzüm Çekirdeğinin Faydaları Nelerdir,Üzüm Çekirdeğinin Yararları Nelerdir Afiyet ve kozmetik alanında o kadar fazla üründe kullanılan, cilde dinçlik katan, antioksidan hazinesi olan ve kolesterol düzeyini düşüren üzüm çekirdeği son yılların “doğal sıhhat iksiri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Tansiyona iyi geliyor, zekayı geliştiriyor Mineral ve vitaminlerle tam bir enerji deposu İçinde bol vitamin ve mineral barındıran üzüm bir fazla hastalığın şifa kaynağı Jurnal tüketilen 56 tane üzümün enerji ihtiyacını karşılayacağını bildiren uzmanlar, üzümün insan sağlığı açısından fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof Dr Hüseyin Çelik, gençleşerek zayıflamak isteyenler için kara üzüm tüketmeleri gerektiğini söylüyorProf Dr Çelik, yapmış olduğu açıklamada, kara üzüm de yer alan mineral, potasyum, magnezyum ve demirin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
bir salkım üzümün faydaları üzümün faydaları üzüm faydaları uzumun faydalari üzümün faydalari yeşil Kanser oluşumunu önleyen, yürek krizi riskini azaltan üzüm, güneş ışınları, stres ve sigara sebebiyle bozulan cildin güçlenmesini de sağlıyor İşte üzümün faydaları Bir kilogram üzümün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,498Konular
982,569Mesajlar
30,316Kullanıcılar
dehadehaSon üye
Üst Alt