Vahide Gördüm Adını Feriha Koydum Dizsinin Sezon Finalinde Yer Alacak vahide gördüm haberleri adını feriha koydum Meme kanseri teşhisiyle çare gören ve geçen senden beri Adını Feriha Koydum dizi setinden uzak kalan dizinin başrol oyuncularından Vahide Gördüm, sezon finaliyle ekranlara gelmeeye hazırlanıyor Son derece iyi olan Vahide Gördüm sezon finalinde seyirciyle buluşacak İşte Vahide Gördüm haberleri, haberin detaylarıvahidegordumadiniferihakoydumdizsininsezonfinalindeyeralacak5c4e525d7aa0ealt 1548636760 1548636760 vahidegordumadiniferihakoydumdizsininsezonfinalindeyeralacak5c4e525da7cb2vahidegordumadiniferihakoydumdizsininsezonfinalindeyeralacak5c4e525da7cb2 vahidegordumadiniferihakoydumdizsininsezonfinalindeyeralacak5c4e525da7cb2 Geçtiğimiz yıl hastalanarak “Adını Feriha Koydum dizisinden terketmek zorunda kalan Vahide Gördüm, bu hafta yayınlanacak sezon finalinde rol olmak üzere sete geri döndü Vahide Gördüm’ün geçtiğimiz yılın son aylarında meme kanserine yakalanmasının peşinde, dizide Gördüm’ün yaşam verdiği Zehra karakteri köye geri dönmüştü Dizinin sezon finalinde Zehra’nın ne şekilde ailesinin yanında döneceği ise merak konusu…