Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Vahide Gördüm Adını Feriha Koydum Dizsinin Sezon Finalinde Yer Alacak

Vahide Gördüm Adını Feriha Koydum Dizsinin Sezon Finalinde Yer Alacak
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Vahide Gördüm Adını Feriha Koydum Dizsinin Sezon Finalinde Yer Alacak vahide gördüm haberleri adını feriha koydum Meme kanseri teşhisiyle çare gören ve geçen senden beri Adını Feriha Koydum dizi setinden uzak kalan dizinin başrol oyuncularından Vahide Gördüm, sezon finaliyle ekranlara gelmeeye hazırlanıyor Son derece iyi olan Vahide Gördüm sezon finalinde seyirciyle buluşacak İşte Vahide Gördüm haberleri, haberin detaylarıvahidegordumadiniferihakoydumdizsininsezonfinalindeyeralacak5c4e525d7aa0ealt 1548636760 1548636760 vahidegordumadiniferihakoydumdizsininsezonfinalindeyeralacak5c4e525da7cb2vahidegordumadiniferihakoydumdizsininsezonfinalindeyeralacak5c4e525da7cb2 vahidegordumadiniferihakoydumdizsininsezonfinalindeyeralacak5c4e525da7cb2 Geçtiğimiz yıl hastalanarak “Adını Feriha Koydum dizisinden terketmek zorunda kalan Vahide Gördüm, bu hafta yayınlanacak sezon finalinde rol olmak üzere sete geri döndü Vahide Gördüm’ün geçtiğimiz yılın son aylarında meme kanserine yakalanmasının peşinde, dizide Gördüm’ün yaşam verdiği Zehra karakteri köye geri dönmüştü Dizinin sezon finalinde Zehra’nın ne şekilde ailesinin yanında döneceği ise merak konusu…  

Similar threads

Rol Yok Reel Aslında ağladılar,Adını Feriha Koydum'da veda,haberin tamamı burada Adını Feriha Koydum dizisi alkış ile izlenen yapımlardan sadece birisi,oyuncu kadrosu ve konusu ile epeyce başarılı olan dizinin üstünde kara bulutlar geziyor gibi görünüyor Vahide Gördüm bildiğimiz gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Adını Feriha Koydum 29 Haziran'da Şok Eden Bir Sezon Finaliyle Geliyor Adını Feriha Koydum Sezon Finali Adını Feriha Koydum Şok Edecek Sezon Finali Adını Feriha Koydum Sezon Finalinde Neler Olacak Her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi Adını Feriha Koydum da sezon finaline hazırlanıyorAma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Vahide Gördüm açıklama yaptı Göğüs kanserine yakalanan Vahide Gördüm, kamuoyuna tanımlama yaptı 6 ay daha sonra turp gibi olacağım Bir zaman önce göğüs kanseri teşhisi konulan oyuncu Vahide Gördüm, başrol oynadığı ’Adını Feriha Koydum’ dizisinden ve çekimleri süren ’Ayhan Bayan’ filminden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Vahide Gördüm saçsız kel halinin fotoları vahide gördüm saçsız fotoları vahide gördüm saçsız fotoları vahide gördüm kemoterapi vahide gördüm kanser fotoları ve haberleri burada arkadaşlar Adını Feriha Koydum dizisinden tedavisi için ara veren başarılı usta oyuncu Vahide Gördüm bildiğiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Vahide Gördüm, kemoterapi nedeniyle dökülmeye başlayan saçlarını kestirdi Sette duygusal anlar “Adını Feriha Koydum dizisinin başrol oyuncusu Vahide Gördüm’e 20 Eylül’de göğüs kanseri teşhisi kondu Ünlü oyuncunun hastalığın üçüncü evresinde olduğu ve kanserin lenflere sıçradığı belirlendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,322Kullanıcılar
yusufxddSon üye
Üst Alt