Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Vahide Gördüm diziye nezaman dönecek

Vahide Gördüm diziye nezaman dönecek

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
En son Adını Feriha Koydum dizisinde sevenleriyle buluşan Vahide Gördüm, yakalandığı hastalık sebebiyle setlere veda etmek zorunda kalmıştı

Gördüğü kemoterapi tedavisinin peşinde radyoterapiye başlayan Gördüm 1 Mayıs tarihinden itibaren sevenleriyle kavuşuyor Yarım bıraktığı dizi ve sinema filmine dönme hazırlığı yapan başarılı sanatçı Vahide Gördüm Derslerime giriyorum 1 Mayıs'ta setlerde olacağımbiçiminde konuştu *

Similar threads

imagesvahidegordumdiziyenezamandonecek5ad1c33d38577 En son Adını Feriha Koydum dizisinde sevenleriyle buluşan Vahide Gordum, yakalandığı hastalık nedeniyle setlere veda etmek zorunda kalmıştı Gorduğu kemoterapi tedavisinin ardından radyoterapiye başlayan Gordum 1 Mayıs tarihinden itibaren...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
Vahide Gördüm Diziye Dönecek mi???? Mayıs ayı sonunda son iki bölümde oynamayı düşünüyorum1549263822 1549263822 vahidegordumdiziyedonecekmi5c57e3d32591cvahidegordumdiziyedonecekmi5c57e3d32591cvahidegordumdiziyedonecekmi5c57e3d32591c Meme kanseriyle uğraş eden ünlü oyuncu Vahide Gördüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Vahide Gördüm kanser mi vahide gördüm kanser göğüs kanseri kansermi oldu sıhhat haberleri burada arkadaşlar Adını Feriha Koydum dizisi ve geçmişte Annem adlı dizi ile başarılı oyunculuğuyla izleyiciyi kendisine hayran bırakan Vahide Gördüm kanser riski taşıyor Melek'lerim Vahide Gördüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Vahide Gördüm, kemoterapi nedeniyle dökülmeye başlayan saçlarını kestirdi Sette duygusal anlar “Adını Feriha Koydum dizisinin başrol oyuncusu Vahide Gördüm’e 20 Eylül’de göğüs kanseri teşhisi kondu Ünlü oyuncunun hastalığın üçüncü evresinde olduğu ve kanserin lenflere sıçradığı belirlendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,497Konular
982,563Mesajlar
30,308Kullanıcılar
sytexistSon üye
Üst Alt