Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Vakıf Gureba randevu alma bilgilerini paylaşırmısınız acil

Vakıf Gureba randevu alma bilgilerini paylaşırmısınız acil
0
83

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Vakıf Gureba randevu alma bilgilerini paylaşırmısınız acele Şimdi vakıf gureba hastanesinden randevu almam lüzumlu, ne yapmam lazım ? Telefon mu etmeliyim oraya gitsek bakarlar mı? Destek edermisiniz ?  

Similar threads

Vakıf Gureba hastanesinde randevu almak için ne yapmam gerekiyor Selamlar, annemi vakıf gureba hastanesine muayeneye götürmek istiyorum fakat nasıl randevu alacağımı bilmiyorum Acaba gidince randevu alabilirmiyim yahut gitmeden randevu mu almam gerekiyor ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
vakıf gureba hastenesinden randevu alamıyorum nasıl alınır? Vakıf Gureba hastanesinden internet aracılığıyla randevu almanız mumkundur BUnun icin aşağıdaki linke tıklamanız ve kimlik bilgilerinizi ardından randevu alacağınız bolum bilgilerini girmeniz yeterli: VAKIF GUREBA ONLINE RANDEVU...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
vakıf gureba hastenesinden randevu alamıyorum nasıl alınır? Vakıf Gureba hastanesinden internet yoluyla randevu almanız mümkündür BUnun için aşağıdaki linke tıklamanız ve kimlik bilgilerinizi ardından randevu alacağınız bölüm bilgilerini girmeniz yeterli: VAKIF GUREBA ONLINE RANDEVU Eğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Vakıf Gureba Hastanesi Online Randevu Vakıf Gureba Hastanesi Online Randevu Al Vakıf Gureba Hastanesi Online Randevu Almak İcin aşağıdaki linke Tıklamanız yeterli Gerekli yerleri doldurdukdan sonra randevu alma işleminizi tamamlamış olacaksınız Vakıf Gureba Hastanesi Online Randevu
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Vakıf Gureba Hastanesi Online Randevu Vakıf Gureba Hastanesi Online Randevu Al Vakıf Gureba Hastanesi Online Randevu Almak İçin aşağıdaki linke Tıklamanız tatmin edici Zorunlu yerleri doldurdukdan sonradan randevu alma işleminizi tamamlamış olacaksınız Vakıf Gureba Hastanesi Online Randevu *
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt