Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

vay be neneye bak

vay be neneye bak

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
ŞAHİDİN BÖYLESİNDEN ETKEN BİLE KORKAR

Mahkeme salonu Dâvada tanıklık etmesi için kürsüye yaşlı bir teyzeyi çağırırlar Kadın yerine oturur ve davalının avukatı kadına yaklaşır Hanımefendi Jones Beni tanıyor musunuz?Yaşlı teyze yanıt verir: Âh evet, Bay Williams! Sizi çocukluğunuzdan beri tanıyorum Siz ta o zamanlar bile aileniz için tam bir baş belâsıydınız Sürekli yalan söylüyorsunuz, eşinizi aldatıyorsunuz, en yakınım dediğiniz insanların arkasından konuşuyorsunuz, 2 dolar artı için herkesi satarsınızDâvâlının avukatı ilk olarak edinmek üzere tüm salon şok olar Adam ne yapacağını bilemez haide kadına yeniden sorar: Peki Bayan Willİams ya karşı tarafın avukatını tanıyor musunuz?Bayan yeniden cevaplar: Ebette tanıyorum! Çocukluğunda ona dadılık yapmıştım Hareketsiz, korkak ve alkolik adamın tekidir Civarda bir tek dostu yoktur ve cümbür cemaat onun hâlâ geceleri altına kaçırdığını söylüyor!Yine cümbür cemaat şokta Bütün salonu bir uğultu kaplar Egemen kürsüye tak tak vurup herkesi susturur, İki tarafın avukatını da kürsüye çağtnr ve ikisine de eğilmelerini söyleyerek kulaklarına şunu fısıldar: Eğer bu kadına beni tanıyıp tanımadığını sorarsanız ikinizi de harcarım!*

858,506Konular
983,099Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt