Vazgeçilmez Lezzet Havuç Tarator Tarifi İçin Malzemeler
- 4 adet büyük boy havuç (Rendelenmiş)
- 4 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 300 gram yoğurt
- Yarım çay kaşığı tuz
- 2 diş sarımsak dövülmüş
Vazgeçilmez Lezzet Havuç Tarator Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kabul günlerimizin vazgeçilmezi 5 çayına veya menülerimizin yanına her zaman yakışan havuç taratorumuza buyurun başlayalım.
- İlk önce havuçlarımızı iyice yıkayıp soyduktan sonra rendeliyoruz.
- Geniş bir tavada rendelenmiş havuçlarımızı zeytinyağ ve tuzla sönene kadar yaklaşık 7 dakika kavuruyoruz.
- Altını kapatıp soğumaya bırakıyoruz.
- Diğer yandan yoğurt, sarımsak ve tuzumuzu karıştırıp soğuyan havuçlarımızla buluşturup birlikte karıştırıyoruz.
- Havuç taratorumuzu servise hazır. Afiyetler olsun.