
Vegan Balkabağı Salatası Tanımı İçin Materyaller
- 500 gr balkabağı
- 4 büyük havuç
- 1 tutam maydanoz
- 2 adet kuru soğan
- 50 gr kırık ceviz içi
- Tuz
- Sarımsak tozu
- Ayçiçek yağı
- Kırmızı toz biber
- 500 gr vegan yoğurt
Vegan Balkabağı Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Merhaba. Tanım bana ilişkin. Hala şaşkınım, enfes oldu. ????????.
- Balkabağını ve havuçları dilimleyin.
- Borcama dizin ve 200clik fırında 30dk pişirin.
- Bu ortada soğanları yemeklik doğrayıp yağda kavurun.
- İçine tuz, sarımsak tozu, kıyılmış maydanoz ve ceviz ekleyip karıştırın.
- Fırından çıkan zerzevatları püre haline getirip ocaktaki karışımla karıştırın.
- Borcama döküp üzerini düzeltin.
- Yoğurdu üzerine dökün.
- Biberi yağda kavurup onu da üzerine döküp servis edin.
- Dolapta biraz bekletip servis ederseniz kesmek daha kolay olur. Fevkalade valla.