Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Vestel akıllı tahta

Vestel akıllı tahta
0
155

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Arkadaşlar akıllı tahta 5 dakikada açılıyor açıldıktan sonra çok yavaş çalışıyorörneğin bilgisayarıma tıkladığınızda 10 dakikada açılıyor buna nasıl çözüm getirebilirim??? acillll yardım lütfennn

Similar threads

Arkadaşlar geçen cod 5 i bilgisayarıma yükledim online oynamak için herşeyi yaptım xfire yükledim 12 patch yükledim fakat servera girmeye çalıştığımda profil oluşturma penceresi açılıyor isim yazıyorum bir uyarı yazısı geliyor bu ismi multiplay ve cooperativede de kullanmak istiyor musun diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Merhaba Arkadaşlar 4 senedir kullandığım 80 gb sata harddisk dün sabah açtığımda çalışmadı ama hdd mi sorun bilmiyorum bilgisayarı açtığımda windows açılış ekranı açılıyor sonra reset atıyor tekrar açıldığında güvenlik kipi felan soran yere geliyor orda hangisini seçersem seçeyim bilgisayar yine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Msn EPosta İletileri Neden Açılmıyor Msn EPosta İletilerini Açamıyorum niçin bu konuda bana yardım edermisiniz lütfen çok acillll Cevap: Sorun ne bilmiyorum:: Ilk Önce Varsayılan tarayıcınızın hangisi olduğunu yoklama edin sonra Başlat Ayarlar Denetleme Masası Internet Seçenekleri ekranına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Arkadaşlar bilgisayarın power tuşuna bastığımda siyah ekranların yerine bu ekran çıkıyor bu şekildede açılmıyor bilgisayar sürekli renk değiştirip duruyor bi kaç defa kapatıp açtıktan sonra hiç bişey yokmuş gibi normal açılıyor sebep ne olabilir ayrıca bilgisayar açıldıktan sonra ekranın bazı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
arkadaşlar benim pc im bozuldu tamire verdim tamirde format atmışlar xp idi windows 7 yapmışlar sonra eve geldim açtım internete girmiyodu ama d de bi iki oyun vardı onları oynadım rahat akıcı oynanıyodu internete girmiyo diye yine verdim sonra yaptılar eve geldim ve facia dosyalar yavaş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt