ViCDANıNı DiNLERMiSiN? Diyebilirmisin bana? ''sen beni hiç sevmedinki diye'' avuclarımda dünyayı sana sunmu$ken itmişken elimin tersiyle senden başka herşeyi; gözlerime baka baka inanırmısın kendine Söylermisin bana? benim aşkım olmasa sen sen olurmuydun? Dolaşırmıydın damarlarımda sokaklarda gezdiğin gibi peyderpey çiğnetirmiydim onurumu ayaklarının altında sevmesem seni katlanırmıydı gönül bunca zulmune anlatırmısın bana? Sevinç nasıl birşey? saydın mı kalbimin atışını her boynumu büküşümde zavallılıgımla magdurlanman , eriştimi başın göğe Aynalara yok bi kerede bana anlat kendini İzah edebilirmisin bana? Duygularımla oynarken zevkle , çektiğim ızdırabın boyutunu sana olan sevdamla ruhumu kırbaçlamanın anlamını söylermisin bana? aşk iki kişilikse sen nerdesin? hiç olmazsa beni dinlemiyorsun hiç olmazsa ViCDANıNı DiNLERMiSiN??? vicdaninidinlermisin5c555ff99d915gifalt
Cry
vicdaninidinlermisin5c555ff99d915gifalt
Cry
vicdaninidinlermisin5c555ff99d915gifalt
Cry
(((fazla sevdim seni çok sewdim boyutsuzdu benim sevdam anlayamadın? anlamadın)))
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.