Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ViCDANıNı DiNLERMiSiN?

ViCDANıNı DiNLERMiSiN?
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
ViCDANıNı DiNLERMiSiN? Diyebilirmisin bana? ''sen beni hiç sevmedinki diye'' avuclarımda dünyayı sana sunmu$ken itmişken elimin tersiyle senden başka herşeyi; gözlerime baka baka inanırmısın kendine Söylermisin bana? benim aşkım olmasa sen sen olurmuydun? Dolaşırmıydın damarlarımda sokaklarda gezdiğin gibi peyderpey çiğnetirmiydim onurumu ayaklarının altında sevmesem seni katlanırmıydı gönül bunca zulmune anlatırmısın bana? Sevinç nasıl birşey? saydın mı kalbimin atışını her boynumu büküşümde zavallılıgımla magdurlanman , eriştimi başın göğe Aynalara yok bi kerede bana anlat kendini İzah edebilirmisin bana? Duygularımla oynarken zevkle , çektiğim ızdırabın boyutunu sana olan sevdamla ruhumu kırbaçlamanın anlamını söylermisin bana? aşk iki kişilikse sen nerdesin? hiç olmazsa beni dinlemiyorsun hiç olmazsa ViCDANıNı DiNLERMiSiN??? vicdaninidinlermisin5c555ff99d915gifalt :cry: Cry :cry:vicdaninidinlermisin5c555ff99d915gifalt :cry: Cry :cry:vicdaninidinlermisin5c555ff99d915gifalt :cry: Cry :cry: (((fazla sevdim seni çok sewdim boyutsuzdu benim sevdam anlayamadın? anlamadın)))  

858,507Konular
982,858Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt