Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Vine artık Android ’de

Vine artık Android ’de
0
148

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Vine artık Android ’de

Twitter ’ın video hizmeti olan Vine yaklaşık 4 ay önce iOS işletim sistemlerinde yükseklik göstermişti iOS ile buluşmasından 4 ay sonradan ise ekstra bir fonksiyon olan “zoom ile android ortamla buluştu Bu nitelik android işletim sistemi telefon kullananlar için özel…

Vine android 40 ve üzeri kullanıcılarının hizmetine sunuldu ve şimdilik 6 saniyelik videolar çekip paylaşıma izin veriyor iOS versiyonunda bulunan hashtag, mention, arama, Facebook ’tan paylaşım ve frontfacing kamera Android ’de az önce bulunmuyor *

Similar threads

Vine artık Android’de imagesvineartikandroidde5ad0f75ae3723 Twitter’ın video hizmeti olan Vine yaklaşık 4 ay once iOS işletim sistemlerinde boy gostermişti iOS ile buluşmasından 4 ay sonra ise ekstra bir fonksiyon olan “zoom ile android ortamla buluştu Bu ozellik android işletim sistemi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,496Konular
981,888Mesajlar
29,924Kullanıcılar
biliSon üye
Üst Alt