Vişne Soslu Tavukgöğsü Tanımı İçin Materyaller
- 1 su bardağı un
- 1,5 su bardağı şeker
- 1 adet vanilya
- 125 gram margarin
- 1 lt süt
- 1 su bardağı vişne suyu
- Orman meyveli sos
Vişne Soslu Tavukgöğsü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Un ve yağı bir tencerede kavuruyoruz, sonra sütü ek ediyoruz.
- Daha sonra 1,5 su bardağı şekeri ,vanilyayı ekliyoruz.
- Mikserler 2 dakika çırptıktan sonra kaselere paylaştırıyoruz. ????
- Soğumasını beklerken bir yandan da vişne suyu ile orman meyveli sosu ( de oetker) kaynatıyoruz.
- Soğuyan kaselerin üzerine sosu döküyoruz. Şayet buzlukta varsa vişneleri de sosa ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun herkese…????