Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Vişne Şurubu

Vişne Şurubu
0
27

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
visne-surubu.jpg

Vişne Şurubu Tanımı İçin Gereçler

  • 1,5 kilo vişne
  • 2 su bardağı şeker
  • 1 büyük su bardağı su

Vişne Şurubu Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Vişneleri yıkadıktan sonra saplarını koparın.
  2. Tencereye vişneleri koyup üzerine toz şekeri ilave edin kapağını kapatın. Sabaha kadar bekletin.
  3. Tencereyi ocağa alın üzerine bir bardak suyu dökün.
  4. Kaynamaya başlayınca 10-15 dakika devam edin. Kevgirden suyunu süzün.
  5. Diğer bir kaba vişneleri elinizle ezin püresini ince süzgeçten yavaşça sulandırarak geçirin.
  6. Pürüzsüz olan bu koyu kıvamında başkasına ekleyin. Cam şişelere koyup dolapta koruma edin.
  7. İstediğiniz vakit damak zevkinize nazaran su ekleyip tüketebilirsiniz. Afiyet olsun ☺️
 
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt