Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Vişneli Güllaç

Vişneli Güllaç
0
99

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139

Vişneli Güllaç Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 adet güllaç yaprağı
  • 7 su bardağı süt
  • 1 su bardağı tozşeker
  • 1 paket vanilya
Vişne sos için;
  • 1 su bardağı vişne
  • Yarım su bardağı tozşeker
  • 1 su bardağı su
  • 2 yemek kaşığı nişasta

Vişneli Güllaç Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle vişneli sosu hazırlayın.
  2. Vişneyi tencereye alın.
  3. Üzerine tozşekeri ekleyin. 5 dakika kadar pişirin.
  4. Nişastayı su ile açıp vişnenin üzerine ekleyin.
  5. Karıştırıp biraz kaynayınca altını kapatın.
  6. Süt, tozşeker ve vanilyayı bir tencereye alıp şeker eriyinceye kadar ocakta tutun.
  7. Güllaç yapraklarını tepsinizin boyutlarında kesin.
  8. Tepsiye bir yaprak koyup üzerine sütten gezdirin.
  9. Tekrar yaprak ve süt olarak 3 kat devam edin.
  10. Ortaya vişneli sosu döküp yayın.
  11. Tekrar 3 kat yaprağı ortalarına bol süt gezdirerek yayın.
  12. Buzdolabına kaldırıp 2 saat kadar dinlendirin.
  13. Daha sonra dilimleyerek servis edebilirsiniz. Afiyet olsun ????.
Vişneli Güllaç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Vişneli Yaz Tatlısı Tanımı İçin Gereçler 3 su bardağı vişne suyu3 yemek kaşığı nişasta2 yemek kaşığı toz şeker Beyaz Muhallebi İçin 4 su bardağı süt3 yemek kaşığı nişasta1 yemek kaşığı tereyağı1 paket vanilya Son Katı İçin 3 su bardağı vişne suyu2 yemek kaşığı nişasta2 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Ramazan Güllacı Tanımı İçin Malzemeler 7 adet güllaç yaprağı1 litre süt+2 su bardağı süt1,5 su bardağı şeker1 paket vanilya1 kase rondoda çekilmiş ceviz içi Üzeri için; Fıstık tozu,dondurulmuş vişne(istediğiniz üzere süsleyebilirsiniz) Ramazan Güllacı Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Vişnelim Vişneli Limonlu Mükemmel Tatlı Tanımı İçin Materyaller Limonlu Kısmı İçin 1 litre süt1 su bardağı irmik1 su bardağı tozşeker1 tatlı kaşığı tereyağı1 paket vanilya1 limonun suyu2 limonun rende kabuğuYarım portakalın rende kabuğu ( varsa ) Vişneli Kısmı İçin 1 kase ayıklanmış vişne1 çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Tam Kıvamında Güllaç Tanımı İçin Malzemeler 12 yaprak güllaç7 su bardağı süt1 ,5 su bardağı şeker1 çay bardağı ceviz,fındık,fıstık Üzeri için Nar,vişne yahut frambuazAntep fıstığı Tam Kıvamında Güllaç Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bir tencereye süt ve şekeri alalım. Ocakta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Vişneli Turta Tanımı İçin Gereçler 150 gram oda ısısında tereyağı1 su bardağı tozşekerYarım paket kabartma tozu1 yumurta2.5 su bardağı un Vişne sos için; 1 su bardağı  vişneli1 su bardağı  su1 su bardağı  tozşeker2 yemek kaşığı nişasta Üzeri için Pudra şekeri Vişneli Turta Tanımı Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt