Vişneli Maden Suyu Tanımı İçin Gereçler
- 2 kilo vişne
- 1 adet limon
- 1 adet kabuk tarçın (isteğe bağlı)
- 2 su bardağı şeker
- Aldığı kadar su
- Kişi sayısına nazaran maden suyu
Vişneli Maden Suyu Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle vişnelerimizi saplarından ayırıyor ve güzelce yıkayıp derince bir tencereye alıyoruz ve üzerine su dolduruyoruz .
- Bunu vişnenizin çokluğuna nazaran kendiniz ayarlayabilirsiniz ???? ve suyu ekledikten sonra kaynamaya bırakıyoruz.
- İçine limon atarsanız başka kabuk tarçın da eklerseniz ramazan şerbetleri üzere oluyor ????
- Kaynadıktan sonra 2 su bardağı şeker ekliyor ve bir 5 dk daha kaynamasına müsade ediyoruz.
- Sonra altını kapatıp soğumaya bırakıyoruz ????????
- Daha sonra uzun bir bardak kullansanız daha uygun olur ben yarısına kadar soğuttuğum meyve suyunu doldurdum .
- Üzerine de 1 şişe maden suyunu ???????????? şimdiden afiyet şifa olsun ????.