Vişneli Soslu Kupta Pişmeyen Chessecake Tanımı İçin Malzemeler
Kreması için:
- 500 gram quark / süzme yoğurt
- 250g mascarpone / kaymak
- 1 kutu soğuk krema
- 2 sahnesteif yahut 1 krem şanti
- Yarım su bardağı pudra şekeri
- 1 pk vanilin
- 1 limonun rendelenmiş kabuğu
- Çikolata rendesi
- Kirschgrütze / vişneli sos (hazır kullandım)
Vişneli Soslu Kupta Pişmeyen Chessecake Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle quark, mascarpone, pudra şekeri, vanilini ve limonun rendelenmiş kabuğunu bir karıştırma kabına alıp özleşene dek çırpıyoruz.
- Ardından sahnesteif ve soğuk kremayı ek edip sıkılabilir kıvam alana dek çırpmaya devam ediyoruz.
- En son çikolata rendesini ek edip spatulayla karıştırıp kuplara hisse ediyoruz.
- Üzeri için hazır vişneli sos kullandım ben. Dilediğiniz sosla olur.
Vişneli Soslu Kupta Pişmeyen Chessecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı