Vitamin Deposu Lezzetli Cezerye Tanımı İçin Gereçler
- 3 adet havuç
- 1 adet tatlı elma
- 1 adet muz
- 2 paket petibör bisküvi
- 2 yemek kaşığı pekmez
- 2 yemek kaşığı toz şeker
- 1 avuç içi kadar ceviz
- Hindistan cevizi yahut ceviz
Vitamin Deposu Lezzetli Cezerye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Merhaba arkadaşlar çay kahve yanına hem çok lezzetli hem pratik bir tanım olan vitamin deposu cezerye ile karşınızdayım.
- Birinci olarak havuçlarımızı rendeliyoruz elma ile birlikte 2 yemek kaşığı toz şeker ile kavuruyoruz.Suyunu çekene kadar.
- Onları biraz soğumaya bırakıyoruz.
- Akabinde petibör bisküvimizi küçük kesimlere ayırıyoruz (ben robottan geçirmeyi tercih ettim)
- Akabinde yaptığımız havuç elma karışımını blendera atıyoruz .
- Üzerine muzu kesiyoruz pekmezi ve cevizi de koyuyoruz.İçerisine karıştırıyoruz.Orta kıvamlı bir hal alana kadar.
- Akabinde robotumuz dan çıkarıp istediğimiz biçimi veriyoruz dilerseniz dışına hindistan cevizi yahut ceviz ile yapabilirsiniz. Ben ceviz ile yaptım yarısını hindistan cevizi ile yaptığım kahve sunumlarım da çok hoş oldu tıpkı vakitte üzerine çikolatalı sosu döküp doldurabilirsiniz. Afiyet olsun yorum yapmayı unutmayın ????.