iltasyazilim
FD Üye
Vitamin Deposu Tarifi İçin Malzemeler Jölesi için
*1 su bardağı su
*1 paket vanilyalı puding
*1 adet büyük şeftali
*Yarım su bardağı portakal suyu
*1, 5 yemek kaşığı şeker ve 1 tatlı kaşığı tarçın
Muhallebi için
*1 litre süt
*1, 5 su bardağı irmik
*1 su bardağı şeker
*1 adet vanilya
*Yarım su bardağı damla çikolata
Üzerine
*İstediğiniz meyveyi kullanabilirsiniz
*Ben can erik ve armut kullandım
Vitamin Deposu Tarifi Yapılışı Önce jölemizi yapıyoruz bütün malzemeleri boşaltıyoruz Şeftalileri rendeliyoruz Kısık ateşte katılaşana kadar karıştırıyoruz Daha sonra kabımızı iyice ıslatıp boşaltıyoruz Muhallebiyi hazırlayıp yanı süt şeker irmiği tencerede katılaşana kadar karıştırıyoruz En son vanilyayı ve çikolatayı boşaltıp çok az karıştırıp jölemizin üzerine döküyoruz Ilıdıktan sonra 3 4 saat dolapta bekletiyoruz Daha sonra meyvelerimizle süsleyip servis haline hazırlıyorum Afiyet olsun
*1 su bardağı su
*1 paket vanilyalı puding
*1 adet büyük şeftali
*Yarım su bardağı portakal suyu
*1, 5 yemek kaşığı şeker ve 1 tatlı kaşığı tarçın
Muhallebi için
*1 litre süt
*1, 5 su bardağı irmik
*1 su bardağı şeker
*1 adet vanilya
*Yarım su bardağı damla çikolata
Üzerine
*İstediğiniz meyveyi kullanabilirsiniz
*Ben can erik ve armut kullandım
Vitamin Deposu Tarifi Yapılışı Önce jölemizi yapıyoruz bütün malzemeleri boşaltıyoruz Şeftalileri rendeliyoruz Kısık ateşte katılaşana kadar karıştırıyoruz Daha sonra kabımızı iyice ıslatıp boşaltıyoruz Muhallebiyi hazırlayıp yanı süt şeker irmiği tencerede katılaşana kadar karıştırıyoruz En son vanilyayı ve çikolatayı boşaltıp çok az karıştırıp jölemizin üzerine döküyoruz Ilıdıktan sonra 3 4 saat dolapta bekletiyoruz Daha sonra meyvelerimizle süsleyip servis haline hazırlıyorum Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.