Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Volga Tamoz Burak Kut Benimle Oynama Şarkı Sozu

Volga Tamoz Burak Kut Benimle Oynama Şarkı Sozu
0
108

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Burak Kut Benimle Oynama şarkı sozleri Volga Tamoz

Burak Kut Benimle Oynama şarkısı sozu

Yalnızlıklardan yoruldum usandım
Sensiz gecelerden sıkıldım bunaldım
Sımsıkı saran ateşi gozledim
O sımsıcak bakan gozleri ozledim

Tutuşur anılar uykusuzluğumda
Yetişir sevdalar umutsuzluğumda
Bin korku sarar senin yokluğunda
Yangınlar cıkar susuzluğumda

Aşkına yuruyen sesimi duyuyorsun
Gittikce buyuyen dert oluyorsun
Sana soyluyorum farkında mısın ama
Seni seviyorum ah biliyorsun

Benimle oynama soyledim sana
Şansını zorlama uğurlar olsun

Similar threads

Sibel Alaş Fem şarkı sozleri Volga Tamoz Sibel Alaş Fem şarkısı sozu Benim olmadın gozum gormuyor Olesim var ya yurek yetmiyor Şeytanı duydum cek git diyor Beni gonderme Benim olmadın yanıyor canım Sorasım var ya dunum yarınım Kafam almıyor bana mı kıydın Dilim oğretme Kucucuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Metin Arolat Dert Değil şarkı sozleri Volga Tamoz Metin Arolat Dert Değil şarkısı sozu Sevda yolunda kovaladım sevgiyi Ah bin dert ile oyaladım kendimi Artık takat kalmadı bende Yaralıyım ne care Bu defa duştum senin ellerine Takıldım senin guzel gozlerine Olsun varsın ah cekinme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Serdar Ortac Karabiberim şarkı sozleri Volga Tamoz Serdar Ortac Karabiberim şarkısı sozu Bu gece gel benim ol diyemem Sana ben aşkımı soyleyemem Utanırım beni op diyemem Ele gune sorma beni yaralama Vurma beni Hani o tatlı gonul ciceğim Hani kanatlı beyaz meleğim Bu gece zevki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Mansur Ark Sana Demedim mi şarkı sozleri Volga Tamoz Mansur Ark Sana Demedim mi şarkısı sozu Kaderim mi benim buymuş olanları herkes duymuş Nasıl oldu anlamadım ki ne yapalım kısmet buymuş Sana demedim mi sana demedim mi eridiğimi sana demedim mi Omrumun son gununu son gulumu sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Ferda Anıl Yarkın Sonuna Kadar şarkı sozleri Volga Tamoz Ferda Anıl Yarkın Sonuna Kadar şarkısı sozu Sonuna kadar geldim aşkın Kavuşamadım ben sana Yetişemedim ben sana Anlatamadım derdimi Ağla gonlum ağla Bekledim inan seni hergun Dayanamadım sevgisiz Yaşayamadım ben sensiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,505Konular
982,836Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt