Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Volga Tamoz Metin Arolat Dert Değil Şarkı Sozu

Volga Tamoz Metin Arolat Dert Değil Şarkı Sozu
0
75

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Metin Arolat Dert Değil şarkı sozleri Volga Tamoz

Metin Arolat Dert Değil şarkısı sozu

Sevda yolunda kovaladım sevgiyi
Ah bin dert ile oyaladım kendimi
Artık takat kalmadı bende
Yaralıyım ne care
Bu defa duştum senin ellerine
Takıldım senin guzel gozlerine
Olsun varsın ah cekinme
Sen yine yalanlar soyle yurek
Paramparca zaten dert değil

Kandım yanıldım belki de yuz bin kere
Aaah ayıplandım vazgecmedim ben yine
Tutkunum Allah'ım
Duy beni vallahi usandım
Bu defa duştum senin ellerine
Takıldım senin guzel gozlerine

Similar threads

Burak Kut Benimle Oynama şarkı sozleri Volga Tamoz Burak Kut Benimle Oynama şarkısı sozu Yalnızlıklardan yoruldum usandım Sensiz gecelerden sıkıldım bunaldım Sımsıkı saran ateşi gozledim O sımsıcak bakan gozleri ozledim Tutuşur anılar uykusuzluğumda Yetişir sevdalar umutsuzluğumda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Mustafa Sandal Kalmadı şarkı sozleri Volga Tamoz Volga Tamoz Mustafa Sandal Kalmadı şarkısı sozu Soz soz verdim ben bir daha asla Sevmem diye yemin ettim ben Coktan beri tuhaf duygularda Sordum aski ve Korkuyorsam bir nedeni var elbet Ates yaktigi yerde dert Sen bunlari duymadin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Demet Sağıroğlu Kınalı Bebek şarkı sozleri Volga Tamoz Demet Sağıroğlu Kınalı Bebek şarkısı sozu kul oldum, yol oldum gozden duştum ah, pul oldum avuttunuz yalanlarla ninnilerle, masallarla şu vefasız insanların gunahları boynuna elleri kolları kınalı bebek yureği doğuştan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Mansur Ark Sana Demedim mi şarkı sozleri Volga Tamoz Mansur Ark Sana Demedim mi şarkısı sozu Kaderim mi benim buymuş olanları herkes duymuş Nasıl oldu anlamadım ki ne yapalım kısmet buymuş Sana demedim mi sana demedim mi eridiğimi sana demedim mi Omrumun son gununu son gulumu sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Yonca Evcimik Bandıra Bandıra şarkı sozleri Volga Tamoz Yonca Evcimik Bandıra Bandıra şarkısı sozu Oturup da konuşamadık seninle Duşunup de taşınamadık doğru durust Amacımızın ucuna da varmışken Başka aşklar senin neyine Bakışıp da goruşemedik seninle Uzanıp da erişemedik doğru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt