Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Volga Tamoz Mustafa Sandal Kalmadı Şarkı Sozu

Volga Tamoz Mustafa Sandal Kalmadı Şarkı Sozu
0
103

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Mustafa Sandal Kalmadı şarkı sozleri Volga Tamoz

Volga Tamoz Mustafa Sandal Kalmadı şarkısı sozu

Soz soz verdim ben bir daha asla
Sevmem diye yemin ettim ben
Coktan beri tuhaf duygularda
Sordum aski ve

Korkuyorsam bir nedeni var elbet
Ates yaktigi yerde dert
Sen bunlari duymadin farzet
Bendeki izlerini takip et

Benim aska inancim kalmadi hic
Sorma sorma
Beni ellere verin utanmadan hic
Bozma bozma keyfini

Similar threads

İzel Hasretim şarkı sozleri Volga Tamoz Volga Tamoz İzel Hasretim şarkısı sozu hani bir nefeste cekersin ya beni de oyle cek hasretim aşk kokan yıldızlara hani bakar dalarsın ya guruba bana da oyle bak kulun olayım oy aman denizleri aş da gel kurbanın olam kurtar beni buralardan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Serdar Ortac Karabiberim şarkı sozleri Volga Tamoz Serdar Ortac Karabiberim şarkısı sozu Bu gece gel benim ol diyemem Sana ben aşkımı soyleyemem Utanırım beni op diyemem Ele gune sorma beni yaralama Vurma beni Hani o tatlı gonul ciceğim Hani kanatlı beyaz meleğim Bu gece zevki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Metin Arolat Dert Değil şarkı sozleri Volga Tamoz Metin Arolat Dert Değil şarkısı sozu Sevda yolunda kovaladım sevgiyi Ah bin dert ile oyaladım kendimi Artık takat kalmadı bende Yaralıyım ne care Bu defa duştum senin ellerine Takıldım senin guzel gozlerine Olsun varsın ah cekinme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Ferda Anıl Yarkın Sonuna Kadar şarkı sozleri Volga Tamoz Ferda Anıl Yarkın Sonuna Kadar şarkısı sozu Sonuna kadar geldim aşkın Kavuşamadım ben sana Yetişemedim ben sana Anlatamadım derdimi Ağla gonlum ağla Bekledim inan seni hergun Dayanamadım sevgisiz Yaşayamadım ben sensiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Demet Sağıroğlu Kınalı Bebek şarkı sozleri Volga Tamoz Demet Sağıroğlu Kınalı Bebek şarkısı sozu kul oldum, yol oldum gozden duştum ah, pul oldum avuttunuz yalanlarla ninnilerle, masallarla şu vefasız insanların gunahları boynuna elleri kolları kınalı bebek yureği doğuştan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,497Konular
982,565Mesajlar
30,310Kullanıcılar
Agony121213Son üye
Üst Alt