Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Volovan (Bûchée)

Volovan (Bûchée)
0
20

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80
volovan-buchee.jpg

Volovan (Bûchée) Tarifi İçin Malzemeler

  • 6 adet hazır volovan
  • 250 gram mantar
  • 1 baş soğan
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet yeşil kapya biber
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı margarin
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 2 yemek kaşığı krema
Üzeri için;
  • 100 gram kasar peyniri (Rendelenmiş)

Volovan (Bûchée) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk önce mantarlarımızı yıkayıp, biraz tuz attığımız suyun içerisine koyuyoruz (Dilerseniz konserve mantarda kullanabilirsiniz).
  2. Daha sonra bir kenarda soğanlarımızı yemeklik doğruyoruz ocağa tavamızı koyup, ısıtıyoruz. Daha sonra içerisine yağımızı koyup eritiyoruz ve soğanımızı ekliyoruz.
  3. Soğanımız biraz kavrulurken daha sonra içerisine biberlerimizi de yemeklik doğrayıp, ekliyoruz biraz soteleyin.
  4. İçerisine yarım halka şeklinde doğradığımız mantarları ekliyoruz, bir iki tür çevirip içerisine salçamızı, tuzu ve baharatlarımızı ekleyip, mantarlarımız suyunu çekinceye kadar orta ateşte pişiriyoruz.
  5. En son içerisine kremamızı ekleyip biraz daha özleşmesini sağlayıp altını kapatıyoruz.
  6. Daha sonra volovanlarımızın iç kısımlarını içerisine doğru biraz bastırarak yer açıyoruz.
  7. Daha sonra içerisine harcımızı doldurup rendelediğimiz kaşar peynirini üzerlerine döküp, 180 dercede peynirler eriyinceye kadar pişiriyoruz ve servis ediyoruz.
Volovan (Bûchée) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt