Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Vucuttaki Benler icin hangi doktora gidilir?

Vucuttaki Benler icin hangi doktora gidilir?
0
154

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ben tedavisinde gitmeniz gereken bolum Dermatoloji bolumudur!
Dermatoloji uzmanları ben tedavisinde genellikle en basit uygulama şekli olan krioterapi uygular yada ilacla tedavi etmeye calışır Krioterapi genellikle ameliyat kadar belirgin iz bıraktığı icin cok tercih edilmeyen bir yontemdir
Ben tedavisinde Cerrahi bolume giderseniz hastanın zararlı benlerini almak icin genellikle ameliyata yonlendirler Burada iz kalmamasına rağmen konu ameliyat olduğundan ucret yuksektir
Bu yuzden bolum secerken daha cok teknoloji kullanılan klinik tercih edilmelidir ,elinde tum teknolojiler olan (lazer,Radyo frekans,elektrokoter) ve ben tedavisi konusunda tecrubeli olan klinik yada uzanma tercih edilmelidir

Similar threads

Ben tedavisinde gitmeniz gereken birim Dermatoloji bölümüdür! Cildiye uzmanları ben tedavisinde genelde en basit başvuru formu şekli olan krioterapi uygular yada ilaçla tedavi etmeye çalışır Krioterapi genellikle ameliyat kadar keskin iz bıraktığı için fazla seçim edilmeyen bir yöntemdir Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Ben Ceşitleri Nelerdir ? Benler Tehlikesizdir Deyip Gecmeyin Vucuttaki Benler Tehlike Habercisi Olabilir Kimisi doğduğumuz gunden beri var, kimisi de sonradan oluşuyor Ama bircoğumuzda irili ufaklı şekilde benler bulunuyor Peki hangileri zararsız ve hangileri tehlike oluşturuyor? İşte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Benler ne zaman tehlikedir? Kimisi doğduğumuz gunden beri var, kimisi de sonradan oluşuyor Ama bircoğumuzda irili ufaklı şekilde benler bulunuyor Peki hangileri zararsız ve hangileri tehlike oluşturuyor? Kadıkoy Şifa Tıp Merkezi – Ataşehir ’den Dermatoloji Uzmanı Dr Rukiye Kaymaz, her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
En değerli varlıklarını sağlıklı bireyler olarak yetiştirmek isteyen anne ve babalar; cocuklarınızdaki ben oluşumlarına dikkat! Guneşin zararlı ışınlarının etkisiyle artış gosteren benlerdeki değişimler ciddi bir sağlık sorununun da habercisi olabilir Bu nedenle de anne ve babaların cocuktaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Ben Ameliyatı Ben Tedavisinde Kullanılan Yontemler Dondurarak Ben Tedavisi Laser Ben Tedavisi Benler cildimizde doğuştan yada daha sonradan ortaya cıkabilirler Vucudunuzda bulunan benlere nevi, tek bir bene nevus denir Benler genellikle kahverengi olarak yada ceşitli renklerde olabilirler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,505Konular
982,838Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt