Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Vücuttaki zehri atmaya yardımcı!

Vücuttaki zehri atmaya yardımcı!
0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bulunulan ortam nedeniyle kanda, beyinde, gözlerde zehir birikebildiğini ifade eden Dr Coşkun, “Ben badana fabrikasında çalışıyorum endüstride çalışıyorum her türlü zehirle baş başayım diyor musunuz? Tarım zehri vücudunuza giriyor mu? Yapacağınız en güzel meslek bodur otudur Diğer adıyla Kısa Mahmut otudur Bodur otunun en aşina faydalarından biri beyindeki ağır metalleri atabiliyor, vücuttaki bakır birikimleri yok edebiliyor ve kanı temizleyebiliyor ifadelerini kullandı id Gad300250Bodur otunun doğal panzehir olduğunu kaydeden Dr Coşkun, bu bitkiyi herkesin kullanması gerektiğini belirtti Dr Ömer Coşkun, vücutta yer alan 70 trilyon hücrenin bodur otu ile korunabileceğinin altını çizerek, “Bugün halk ne yediğini, ne içtiğini öyle bilmiyor Lakin ‘ben sağlıklıyım’ diyebiliyor Hatalı Tedbir alacaksın fakat rahatsızlık gelmeden gitsin Bodur otunu ahenkli kullanın ve bu bitkiyi hayatınıza sokun Günde bir kadeh içeceğiniz bodur otu çayıyla bile vücudunuzdaki zehri atabilirsiniz diye konuştu

858,496Konular
981,871Mesajlar
29,912Kullanıcılar
hizanixxxSon üye
Üst Alt