Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Windows 8 dil paketiyle geliyor

Windows 8 dil paketiyle geliyor
0
100

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Windows 8 dil paketi
Microsoft'un Windows 8'in bir İngiltere İngilizcesi sürümünü de yayınlayacağı Building Windows 8 blog'unda duyuruldu diğer taraftan 13 dil paketi ile gelecek Windows 8, aniden artı dil paketi yüklemeye ve bunlar aralarında geçiş yapmaya izin verecek

Gartner'dan analist Vishal Tripathi'ye tarafından işletim sisteminin yerel dillerde sunulması, oldukça yararlı olacak Çünkü birçok ülkede İngilizce, en iyi olasılıkla ikinci dil konumunda Eklenecek öteki diller aralarında Çin'in bir takım bölümlerinde kullanılan Uygurca, Wolof ve Beyaz Rusça da var

İngiltere İngilizcesi ise Windows tarihinde öncelikle kimsesiz çalışabilir bir halde sunulacak Bunun anlamı, bu dillerin OEM'ler tarafından kullanılabileceği ya da işletim sisteminin bu dilde satın alınabileceği

Windows 7 şimdi 95 bambaşka dil desteğine sahip Bu yardım, Windows 8 ile 100'ü geçecek gibi görünüyor *

858,506Konular
983,044Mesajlar
33,110Kullanıcılar
kaannns1903Son üye
Üst Alt