Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Windows 8 Tanıtıldı

Windows 8 Tanıtıldı
0
87

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imageswindows8tanitildi5b09f792e56c3

Microsoft'un uzun zamandır beklenen işletim sistemi Newyork'ta gorucuye cıktıDunyada bir milyardan fazla kullanıcısı olan windows işletim sisteminin yeni arayuzu windows 8; masaustu bilgisayarlardan dizustu bilgisayarlara ve tabletlere ceşitli cihazlarda kullanılacak

Windows 8 işletim sistemine sahip PC'ler ve diğer cihazlar, ABD'de bugun satışa cıkacak Windows 8'in akıllı telefonlar icin geliştirilen versiyonu ise gelecek hafta raflarda olacak

Similar threads

Microsoft'un uzun zamandır beklenen işletim sistemi Newyork'ta görücüye çıktıDünyada bir milyardan pozitif kullanıcısı olan windows işletim sisteminin yeni arayüzü windows 8; masaüstü bilgisayarlardan dizüstü bilgisayarlara ve tabletlere çeşitli cihazlarda kullanılacak Windows 8 işletim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Windows 8 Newyork 'ta Tanıtıldı Bu konu windows 8 tanıtıldı hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, teknolojinin hızına yetişmek muhtemel yok Micrososoft daha önce tanıtım videosunu yayınladığı ve bizim de forumumuzdan sizlerle paylaştığımız Windows 8 'i Newyork' ta tanıttı İşte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
imageswindows8cikistarihiaciklandi5b0a0664da5ef Ozellikle dokunmatik ekranlı bilgisayarlar ve tabletler icin geliştirilen Windows 8, ekim ayının son haftasında satılmaya başlanacak Microsoft dun yapılan yıllık satış toplantısının ardından yaptığı acıklamada Windows 8'in beklenenden daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Windows tarih oluyor Dunyada milyonlarca bilgisayar kullanıcısının işletim sistemi olan Windows'un yerini 'Midori' adlı sanal işletim sistemi alacak Microsoft'un bilişim dunyasına kazandırdığı kilometre taşlarından biri olan ve dunyada milyonlarca bilgisayar kullanıcısının işletim sistemi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
ABD merkezli teknoloji devi Microsoft, bundan birkaç hafta önce yaptığı bir açıklamada Windows 10'un yerine gelecek yeni işletim sistemini 24 Haziran'da tanıtacağını açıklamıştı. Dünya genelinde ses getiren bu açıklama, dün akşam yaşanan bir gelişme ile gizemini genel anlamda yitirdi. Zira...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
858,505Konular
982,705Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt