Yabani Pazı Kavurması Tanımı İçin Malzemeler
- 1 bağ yabani pazı
- 1 tane kuru soğan
- 1 tane kapya biber
- 3 diş sarımsak
- 1 tatlı kaşığı toz biber
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- Tuz
Yabani Pazı Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Pazıları ayıklayıp yıkayıp süzelim.
- Soğan, biber ve sarımsağı doğrayalım.
- Zeytinyağı tavaya alıp üzerine soğan, sarımsak ve biber ekleyip kavuralım.
- Ardından pazıları ekleyip kapağını kapatalım. Orta ara karıştıralım.
- Suyunu çekince toz biber ve tuz ek edip karıştıralım. 5 dk daha kavurup ocağı kapatalım. Servise hazır afiyet olsun ????.