Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yağ Yakıcı Kahve (1 Ayda Rahatça 3 Veya 5 Kilo)

Yağ Yakıcı Kahve (1 Ayda Rahatça 3 Veya 5 Kilo)
0
43

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
yag-yakici-kahve-1-ayda-rahatca-3-veya-5-kilo.jpg

Yağ Yakıcı Kahve (1 Ayda Rahatça 3 Yahut 5 Kilo) Tanımı İçin Malzemeler

• 1 tatlı kaşığı türk kahvesi
  • Yarım çay kaşığından az tarçın
  • İsteğe bağlı şeker (Ben şekersiz içiyorum )
  • 1 fincan su

Yağ Yakıcı Kahve (1 Ayda Rahatça 3 Yahut 5 Kilo) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Özellikle yanında limonlu su yahut limonlu soda içmenizi tavsiye ediyorum. ????
  2. Tarif kolay esasen cezveye suyu kahveyi tarçını isteye bağlı az şeker, ben hiç atmıyorum.
  3. Piştikten sonra fincana alınır. Tadı da çok hafif ve hoş, şimdiden afiyet olsun☺️
Yağ Yakıcı Kahve (1 Ayda Rahatça 3 Yahut 5 Kilo) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Yağ Yakıcı Tarçınlı Kahve Tarifi İçin Malzemeler *Bir tatlı kaşığı Türk kahvesi *Yarım çay kaşığından az tarçın *İsteye bağlı şeker *Su Yağ Yakıcı Tarçınlı Kahve Tarifi Yapılışı Düzenli olarak 20 gün sabah ve akşam içildiğinde farkı görüceksinizYemenize dikkat etmeniz gerek özellikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Yalnızca üç besin ile yağ yakımını hızlandıran kahve yapabilirsiniz! Şimdiye kadar, milyonlarca insan yağ yakıcı kahve tanımını denedi ve her zamankinden daha kolay kilo verip ülkü ölçülerine kavuştu. Başaranlardan biri olmak istiyorsanız; bu doğal dayanaktan yararlanabilirsiniz. Bilimsel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Yağ Yakıcı Kahve Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı süt *1 adet çubuk tarçın *1 çay kaşığı gold veya klasik kahve Yağ Yakıcı Kahve Tarifi Yapılışı Sizlere püf noktalarıyla yağ yakıcı özelliği olan bir kahve önereceğim 1 bardak sütü cezveye koyuyoruz içine çubuk tarçını atıyoruz ve bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Kilo Verdiren (Yağ Yakıcı Kahve) Tarifi İçin Malzemeler *1 Adet Çubuk Tarçın *1 Su Bardağı Süt *1 Tatlı Kaşığı Kahve Kilo Verdiren (Yağ Yakıcı Kahve) Tarifi Yapılışı Öncelikle cezve içerisine 1 su bardağı yağsız sütümüzü ve 1 adet çubuk (yoksa 1 tatlı kaşığı toz )tarçınımızı koyalım altı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Yağ Yakıcı Zayıflamaya Yardımcı Kahve Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı yağsız süt *1 adet çubuk tarçın *1 tatlı kaşığı nescafe yada türk kahvesi Yağ Yakıcı Zayıflamaya Yardımcı Kahve Tarifi Yapılışı Kışın aldığımız kiloları verme zamanı geldide geçiyor değil mi biraz araştırmadan sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt