Papatya, ıhlamur ciceği, lavanta, murver ağacı ciceği ve cam filiz uclarından eşit miktarda alınıp karıştırılır Bu karışımdan 2 corba kaşığı alınıp 150 g kaynar su icinde haşlanır
Bu haşlamaya (50 grama 1 corba kaşığı badem ici gelecek şekilde) badem ici ilave edilip, haşlamaya devam edilir Sonra haşlanmış terkibe (1 tatlı kaşığı un ve yarım tatlı kaşığı bal ilave edilir
Sıcak vaziyette yuze surulur (Sıcaklık dayanılacak gibi olmalıdır) 30 dakika bekledikten sonra, evvela sıcak sonra soğuk su ile yıkanmalıdır
Elma maskesi: 12 elma rendeledikten sonra, iyice cırpılmış yumurta akı ile karıştırılır Elde edilen karışım yuze ve boyna surulup 20 dakika bekledikten sonra ılık su ile yıkanır
imagesyagliciltlericinbademmaskesi5ad50260501d9
Bu haşlamaya (50 grama 1 corba kaşığı badem ici gelecek şekilde) badem ici ilave edilip, haşlamaya devam edilir Sonra haşlanmış terkibe (1 tatlı kaşığı un ve yarım tatlı kaşığı bal ilave edilir
Sıcak vaziyette yuze surulur (Sıcaklık dayanılacak gibi olmalıdır) 30 dakika bekledikten sonra, evvela sıcak sonra soğuk su ile yıkanmalıdır
Elma maskesi: 12 elma rendeledikten sonra, iyice cırpılmış yumurta akı ile karıştırılır Elde edilen karışım yuze ve boyna surulup 20 dakika bekledikten sonra ılık su ile yıkanır
imagesyagliciltlericinbademmaskesi5ad50260501d9