Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yağmur atında

Yağmur atında
0
169

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imagesyagmuratinda5b0b3b358275e

Yağmur Altında

Kac gundur yağmur altındayım… yureğime ciseleyip duruyor bir guz yeşilinde bir seher esintindeyim sanki… gunlerdir yağmurda kalmış gibiyim… biraz da uşuyorum herhalde… yağmurun damlalarında hatıralarım kırık tebessumle huzun dağıtıyor icimin ulkesine

Ve bu uşumuşluğumde duşunuyorum
Bilmiyorum yureğimi kime acayım… hani sen diye başlayacağım cumlelerimi ,kimin icin kurayım kimin icin ha! soyleyin bana ;şu yağmur yuklu halimle ,şu gozyaşımla şu şu halimle kime gonlumu acayım…

Annem var dı, Sibirya donuşlerinde sımsıkı sarılan… hatırlıyorum da bir ilk bahar gecesinde gunlerce yağmur altında kalmıştım perişan yaylasında, ve kurtlar dalmıştı surumuze uşumuşluğumle gece koyunları ancak getirebilmiştim annem kapıyı acıp halime ağlamıştı ve sarılmıştı en yurekten ve derin den gozyaşları ile butun yorgunluğumu almıştı… şimdi ise annem yataklarda asırlık yorgunluğumu alamayacak kadar yorgun

Kardeşlerim yiğit kardeşlerim dunyaya guzel guller dikmek icin yollara cıkmış kardeşlerim şimdi icimin kuru gulleri ile sizi meşgul edemem ki

Elimden kayarak giden gencliğim at koşturmacası ile dağları denizleri aştığım gencliğim sen de yalancı safak gibi elimden kayıp gidiyorsun… sana ne anlatayım ki

Ve sen yurek cırpıntım icimin alazını alan, hatırıma geldikce nisan yağmurun da cicek acan, yağız atları icimde koşturan, ilk gencliğimi her hatıra da bana veren… Sibirya soğuklarından guz yaprak dokumune ruh hayalimin tuvaline bin bir renk senfonisini sunan… ya sen sana anlatabilirmiyim…

Nerelerdesin nereye gittin yureksiz yaşanır mı işte tam yureğimde yaşadığım boşluğu bir sorsan yureğine… kalakalmışlık sanki benimkisi col ortasında

Yakup yusufuna kavuştu, nuhun gemisi karayı gordumecunun Kenan ilinde uzaktan da olsa leylayı gordu gece sabahı, her kış bahara ulaştı ya ben umutsuz milatsız bir gonul seferinde huzun yudumlamaktan başka ne yapabilirim ki

Ne yapabilirim ki… tutsak bir gonulle sevgiyi icime haram ettiğimi nereden bileceksin seherlerde oten her kuşa hıckırdığımı,, giden her turna katarına gozlerimle, gozlerimden akan gozyaşlarımla baka kaldığımı nerden bileceksin… kaderin emrine rızadayım… ama icimi biliyorum ki gulmeyi haram ettim kendime

Yağan yağmurda ıslanırken ben… uşumuşluğum ayaz seherlerde artarken… kimsesizlik denizinde biraz daha yanlızlığa doğru yolculukta iken, bildim bildim yureğime visali serpecek hicbir fani yok… yok hicbir sevgiliden icimin acılarına merhem yok dallarımdan dokulen yaprakların yerine filizler dikecek yada kuruyan hayal gullerimin yerine yeni gul kokuluları sacacak

Yok yanık yureğime sonsuzluk suları dokecek belki hani bir umit belki… bir gun gencliğimiden arta kalan bir guz gununde olumun kollarında yol alırken kabire ben , sen uzaktan gozlerinde yaşla kalakalırken… dinlenir ruhum

Neyleyeyim… tutsak duştum… ve olumu yar sectim… beni bir o anlar… bekliyorum seni gel sımsıkı sar kabirin otesinde belki de sevgiliye kavuşmak var işte ozaman bin asırdır devam eden hayallerimden suzulen bir sevdayı butun dunya gorecek, sen de icimi goreceksin ve olumu benim kadar cok seveceksin

Oturdum şimdi mezarlığa yağan yağmur altın da yureğimin acılarını olume pay ediyorum

Alıntı ​

858,505Konular
982,722Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt