Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yagmur

Yagmur
0
170

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yagmur

ne zaman bu şehre yağmur yağsa,
sen gelirsin aklıma
cunku yağmuru cok severdin
artık bende seviyorum yağmurları
cunku her yağmur damlası
seni getirir aklıma ve her damla
gozlerimden akan damlalar gibin yitik ve caresiz
beni gorenlererkeklerde ağlarmıdiyo
gokyuzu bile ağlıyor ben nasl ağlamıyım
sana bir teklif getirmistim gunu hatırlarmısın
aylardan agustostu gunesin yakici sicakliginda
ve gokyuzu sanki ağlıyordu
yağmur yağıyordu o kavurucu sicaklikta
sanki bu aşkın sonunu biliyormuş gibi
bir gun ayrılacağımızı biliyormuş gibiydi gokyuzu
ve yağmur yağıyordu uzerimize
sanki avuclarım yanıyordu
damlalar uzerime bir kor parcası gibi vuruyordu
ve ruzgar kulağımıza aşkımızı fısıldıyordu
artık yağmurlar kadar
ruzgarları da seviyorum
ama inanıyorum ki, bir gun yağmurlar
seni bana getirecek
ve ruzgarlar
tekrar aşkımızı fısıldayacak
ve ben
her yağmurlu gecede
seni bekliyor olacağım
bu beklyis omrumun sonuna kadar surecek
unutma CaN bebegim unutma
ben seni yagmurlu gunde sevmistim
hemde agustosun o yakici sicakligindaki yagmurda
icime oyle bir isledin ki yagmur damlasi gibi
CaN'tanem birtanem yagmur lu gunleri seviyorum
Sen sevdigin icin seni seviyorum yagmurlu gunlerde ki gibi

Similar threads

Yanlızlık Smsleri Bir ses beklemek senden Benzi Atmış ummak Suskunluğun en zalim olduğu zamanlardayım Hiç bu değin uzun susmadın sevdiğim Hiç bu değin uzun gitmedin bilmediğim yerlere, gözlerimi götürmeden yanına! • MUTSUZ MILLET HER ZAMAN BIRSEYLER BEKLERLER, BUNU BILIYORUM CUNKU BEN DE HER...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
En guzel aşk şiirleri şairlerden sevgililer gunune ozel şiirler Bekleyeceğim Aylar gecip yıllar olsa da Yıllar gecip zaman dolsa da Aşkın arzuları beni boğsa da Bir gun seversin diye bekleyeceğim Bugun nişanlansan, yarın evlensen Benden başka binbir kişi sevsen Hepsiyle ayrı ayrı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
2019 Duygusal Aşk Şiirleri YAĞMUR Bir deli ruzgar esiyor Cisil cisil yağıyor yağmur Toprak,kucaklıyor sahipsiz damlaları Cekiyor bağrına, icine sindirircesine Bir sızı var iliklerime işleyen Bıcak yarası gibi, derin ve acılı Sensizliği hatırlatıyor ruzgarın boğuk sesi Yağmur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
260
En Guzel Aşk Ve Sevgi Sozleri Mesajları Facebook Facebookta Paylaş En Guzel Aşk Ve Sevgi Sozleri Mesajları Sevgilim bil ki senden uzak ne guzellikleri avutur beni bu şehrin, ne de yıldızlı aksamları! ozlemin bir nehir olmuş yarar girer icimde ki dağları! Yuz kere seni seviyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Guzel sozler, Sevgi mesajları Sevgi Sozcukleri En Guzel Sozler Aşkım yatagin, sevgim yorganin, yuregim yastigin olsun iyi uyu birtanem Sen seni seveni gormeyecek kadar korsen, O da sana sevgisini soylemeyecek kadar gururludur Yapraklar sararip dokulurken yere, yasli gozlerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
316
858,506Konular
983,080Mesajlar
33,114Kullanıcılar
moleqySon üye
Üst Alt