Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yağsız Yumurtalı Ekmek

Yağsız Yumurtalı Ekmek
0
52

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
yagsiz-yumurtali-ekmek.jpg

Yağsız Yumurtalı Ekmek Tanımı İçin Materyaller

  • 1 yumurta
  • 2-3 dilim bayat ekmek
  • Tuz
  • (büyüklüğüne nazaran 2-3 dilim ekmek,
  • 1 yumurtaya bulanabiliyor.)

Yağsız Yumurtalı Ekmek Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Yanmaz tava, orta ateşte ısınmaya bırakılır. (yağ konmuyor).
  2. Derin ve geniş bir kapta (yemek tabağı olabilir. ) istenilen ölçüde yumurta güzelce çırpılır.
  3. Damak zevkine nazaran tuzu eklenir. Karıştırılır.
  4. Ekmeklerin her tarafı yumurtaya bulanır.
  5. Düzgünce ısınan tavaya konulur. Gerili önlü pişirilir.
  6. Ekmekler tavaya yapışacak üzere olursa, büsbütün pişmesi beklenir.
  7. Bu halde tavadan resen ayrılır.
  8. Tavanın gereğince ısıtılmış olması yapışmanın önüne geçecektir.
 
858,505Konular
982,836Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt